Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Skurups Kick & Boxningsklubb

Följ

SKBKLUBB

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Skurups Kick & Boxningsklubb
Välj grupp

Kontaktinformation

Namn Skurups Kick & Boxningsklubb
Adress Norra Industrigatan 5
Postadress 27430 Skurup
E-post bjorn@skbklubb.se
Orgnr 848001-0522
Swish 0706144293
Kontonr 376-1905

Om Skurups Kick & Boxningsklubb

Historik
Skurups Boxningsklubb startades ca 1992 av bl.a. Lars Mårtensson. Föreningen har hela tiden haft kärnverksamhet i boxnings & kickboxningsträning som motion för för alla åldrar, men vi har också haft en del aktiva som har deltagit i tävlingar med stor framgång.

Den träningsform som vi bedriver är välkänd av många för sin allsidighet! Våra instruktörer har alla lång erfarenhet och har själv tränat i många år. De flesta av oss är utbildade och har genomgått kurser arrangerade av Svenska Boxningsförbundet, Svenska Kickboxningsförbundet och Svenska Muay Thaiförbundet. Vår filosofi är att alla kan deltaga i vår verksamhet och då efter de förutsättningar som varje individ har.

I vår förening så tränar vi alla för att må bra och vi vill ta del i föreningens sociala gemenskap!

Skurups Kick & Boxningsklubb arbetar aktivt för ett dopingfritt idrotts-Sverige. Vi har en antidopingplan för insatser vid misstanke om doping eller om ett dopingfall skulle inträffa och vi är vaccinerade mot doping enligt Riksidrottsförbundets upplägg.